Lustrum

Dit jaar vieren wij als Mesacosa bestuur, oud bestuur, oude zakken en sympathisanten het 20 jarig bestaan van onze geliefde kring Mesacosa. Maar hier zit echter een kleine catch, de kring viert dit jaar haar 30 jarige bestaan. “Huh, hoe kan dat nu?” Horen wij jou denken. De reden is namelijk heel eenvoudig. De kring HILOK is in het jaar 1990 opgericht geweest en in het jaar 2000 heeft onze geliefde kring een niet zo subtiele naamsverandering doorgemaakt.
Je vraagt je waarschijnlijk ook al af wat is er nu zo speciaal aan zo’n lustrum jaar. Tijdens een niet door Covid-19 geplaagd academiejaar zouden wij iedereen van de kring en onze faculteit lekker in de watten leggen.

Daarnaast zouden wij onze Mesacosa stempel harder drukken dan ooit tevoren op het studentikoze landschap hier in Brussel. Dit zou gebeuren aan de hand van een lustrumbal, Lustrumweekend en andere activiteiten waar het gerstenat gulzig zouden vloeien. Spijtig genoeg zijn al deze activiteiten nu een grote onzekerheid. Daarom hebben wij als team besloten dit jaar onze kring te tonen op een manier zodat iedereen hiervan mee kan genieten. Hiervoor gaan wij ons PR – team wat aan het werk zetten voor het 20 jarige bestaan van de kring te benadrukken aan de hand van foto’s, getuigenissen,…

De rest van het Lustrum team is druk bezig met uit te vissen hoe wij dit jaar Mesacosa haar bestaan kunnen vieren.

Het Lustrum Team