onze partners

U hebt net uw diploma behaald en u bent nieuw in het beroep ? Verschillende administratieve stappen staan u te wachten, evenals de verplichting om te kiezen voor een aantal noodzakelijke verzekeringen om uw carrière een goede start te geven en u tegen mogelijke problemen te beschermen. Amma verzekeringen is dé ervaren verzekeraar bij uitstek. Klik op de logo voor meer informatie!
Hoeveel kost het om een zaak te starten? Kan ik iets bijverdienen als zelfstandige in bijberoep? En welke prijs moet ik aanrekenen? Het zijn maar enkele van de vele vragen die je je als startende zelfstandige stelt. Voor antwoorden ben je bij ons aan het juiste adres, want achter jou staat Xerius. Klik op de logo voor meer informatie!
Je hebt je diploma als kinesitherapeut bijna in handen! Nog even en je kan eindelijk aan de slag. Vergeet niet dat je voordat je kunt starten, nog een aantal verplichte administratieve stappen dient te doorlopen. Daarom hebben we een speciaal stappenplan ontwikkeld voor jou. Klik op de logo voor meer informatie!
MySavings begeleidt als onafhankelijk tussenpersoon voornamelijk ondernemers en vrije beroepers met de meest renderende tarieven voor hun vermogen en pensioen zodat ze zorgeloos en eenvoudig kapitaal kunnen opbouwen. Klik op de logo voor meer informatie!
AXXON is de Belgische beroepsvereniging voor kinesitherapeuten. Klik op de logo voor meer informatie!
Je bent vastberaden, je wilt je zaak nu starten. Maar: hoe begin je eraan? Welke administratie moet je in orde brengen? Geen zorgen: Acerta neemt de papierwinkel graag van je over. Klik op de logo voor meer informatie!
De IAO® is een internationale en toonaangevende school voor Osteopathie. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren docenten die zich inzetten om studenten op te leiden tot bekwame osteopaten. Klik op de logo voor meer informatie!
Al 20 jaar hand in hand met medische professionals. e kan bij ons terecht voor onafhankelijk en aangepast advies op maat over: Verzekeringen Kredieten en hypotheekoplossingen Sparen en beleggen Boekhouding Vastgoed Sociaal verzekeringsfonds Optimale fiscaliteit. Klik op de logo voor meer informatie!

Zorgverstrekker of vrij beroeper? Kies voor Amonis, de specialist voor uw pensioen en verzekeringen. Klik op het logo voor meer informatie!

Waarom partners?

Om deze studentenvereniging draaiende te houden, kunnen wij gelukkig rekenen op de hulp van enkele bedrijven en organisaties. Als studentenvereniging willen wij ons namelijk inzetten voor de studenten van de opleidingen Kinesitherapie en Lichamelijke Opvoeding aan de VUB. 

Eén van de hoogtepunten van ons jaarlijks programma is onze jobbeurs: Kiné career day. De jobbeurs is gepland als een informatief en inspirerend evenement waarbij interactie en netwerken centraal staan. 

Wilt u dat uw bedrijf hier komt te staan of hebt u interesse in een samenwerking? Stuur dan gerust een mail naar mesacosa.partnerships@gmail.com